Een Bruidsboeket is niet zomaar een boeket !

Het zijn prachtige Bruidsboeketten

Bruidsboeketten, bruidsboeketten en nog eens bruidsboeketten.  Bruidsboeketten zijn er te vinden in allerlei soorten en maten.  Wil je een wit bruidsboeket, een roze bruidsboeket of een fel gekleurd bruidsboeket? Wil je een biedermeier bruidsboeket, een afhangend bruidsboeket of een lekker trendy & hip bruidsboeket? Het mooie van een bruidsboeket is dat de mogelijkheden oneindig zijn
Wat is in onze ogen het belangrijkste aan een bruidsboeket? Het bruidsboeket moet een aanvulling zijn bij jouw bruidsjurk & bruidegom kostuum en passen bij het thema waar jullie voor kiezen.  Styling, kleuren en decoraties moeten hierop ook aangepast worden zodat het één geheel wordt!
Waar let je op bij de keuze van je bruidsboeket?
Je bruidsboeket kies je op basis van de kleur
Je bruidsboeket kies je op basis van het model
Je bruidsboeket kies je op basis van welke bloemen je in je bruidsboeket verwerkt wil hebben.
Als je gaat trouwen ben je volop bezig met de voorbereidingen hiervan. Jullie zullen ongetwijfeld nagedacht hebben over het thema, styling, kleur & decoratie van jullie bruiloft. De keuze van je bruidsboeket is hier vaak het uitgangspunt van. Heb je zelf al een idee wat voor bruidsboeket je wilt. Mooi!  Geef dit dan tijdens de bruidswerk bespreking ook duidelijk aan. Hebben jullie nog géén idee wat voor bruidsboeket je wilt, kijk dan bij de afbeeldingen. Ongetwijfeld dat er tussen de honderden bruidsboeketten iets voor jouw tussen zit. Tijdens de bruidswerkbespreking wordt hier natuurlijk uitgebreid over gesproken.
Naast de bruidswerkbespreking komen natuurlijk ook alle andere bruidsbloemwerk decoraties ter sprake.
Wat dacht je van de aankleding & decoratie van je trouwzaal, kerk, dinerzaal, feestzaal? Ben je geïnteresseerd in een bruidsboeket of bloemwerk decoraties van Bloemwerk Exclusief, neem dan contact met ons op via info@het-bolletje.nl of bel 010 467 07 52 om een afspraak te maken.
Bloemwerk Exclusief  is dé Bruidsbloemist van Nederland!

VIND JE HET MOOI WAT WIJ MAKEN?

GEÏNTERESSEERD?

BEL: 010 467 07 52

OF MAIL ONS!

INFO@HET-BOLLETJE.NL

Bloemwerk Exclusief & Bloemenboetiek Het Bolletje